Piept de pui cu sos dulce-picant

de Irina in Pui, 10 Ian 2014 | 9153 vizualizari

 

O idee pentru o masa de pranz sau de seara usoara si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • suc de rosii
  • 1 pahar de vin alb
  • sos de soia
  • sos dulce-picant
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • salata
  • rosii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos dulce-picant:

Pieptul de pui spalat si curatat l-am taiat in doua.

Am condimentat pieptul de pui cu busuioc uscat, sare si piper, suc de rosii, am stropit cu putin sos de soia si putin sos dulce-picant. 

Sosurile se adauga fiecare dupa gust. 

Am turnat apoi si vin alb si am mai adaugat ceva condimente (busuioc).

Am pus vasul in cuptor, cam 45 minute. 

Am asezat o bucata de pui pe un platou, l-am feliat cu grija si l-am servit alaturi de o salata de varza chinezeasca cu rosii cherry.

TIPS-URI

1

mie nu-mi place mancarea sarata, asa ca, pentru ca am stropit cu sos de soia puiul, n-a fot nevoie decat de foarte putina sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos dulce-picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu mamaliguta